Denúncia pacient

  • Denúncia pacient
  • Dades personals


         ¹Esdeveniment advers: Tota lesió, dany, incapacitat, que perllongui l'estada hospitalària o impliqui la mort d’un pacient, relacionada amb el procés assistencial.
    ²Incident:Esdeveniment o situació imprevista o inesperada que, bé per casualitat o bé per una intervenció determinada a temps, no ha produït danys ni pèrdues al pacient; però que en altres circumstàncies podria haver-ho produït.

Informació bàsica de Protecció de Dades

Responsable: Col·legi Oficial de Metges de les Illes Balears.

Finalitat: Tramitació de la sol·licitud, ordenació i control de la professió, gestió interna del Col·legi i tramesa de comunicacions comercials.

Legitimació: Exercici de potestats públiques, compliment de lleis i estatuts del Col·legi, consentiment per a la remissió de comunicacions comercials de tercers.

Destinataris: Les dades seran comunicades en compliment de les lleis vigents, dels estatuts del Col·legi o amb el consentiment previ dels interessats.

Drets: Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets com s'explica a la informació addicional.

Informació addicional: Pot consultar la informació addicional detallada sobre la Protecció de Dades en la política de privacitat per a col·legiats, publicada en el portal de la privacitat del Col·legi a https://www.comib.com/el-colegio/portal-privacidad/

Copyright © 2022 COMIB