Denúncia pacient

  • Denúncia pacient
  • Dades personals


         ¹Esdeveniment advers: Tota lesió, dany, incapacitat, que perllongui l'estada hospitalària o impliqui la mort d’un pacient, relacionada amb el procés assistencial.
    ²Incident:Esdeveniment o situació imprevista o inesperada que, bé per casualitat o bé per una intervenció determinada a temps, no ha produït danys ni pèrdues al pacient; però que en altres circumstàncies podria haver-ho produït.

Informació bàsica de Protecció de Dades

Responsable: Col·legi Oficial de Metges de les Illes Balears. Pot contactar amb el Delegat de Protecció de Dades del COMIB a dpd@comib.com.

Finalitat: Atenció a la seva denúncia, ordenació i control de la professió, gestió interna del Col·legi i de la seva qualitat.

Drets: :Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets com s'explica en la Informació addicional.

Informació addicional: Pot consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la política de privacitat d'atenció als ciutadans i a la política de privacitat de la web, ambdues publicades a https://www.comib.com/ca/portal-de-la-privacitat-del-comib/