Reclamació y Recursos

 • Suggeriments o queixes

  Benvingut o benvinguda a la Bústia d'opinions del COMIB, creada per a que totes les ciutadanes i ciutadans puguin informar-nos o aconsellar-nos sobre accions, conductes i activitats.

 • Dades personals

   

  Dades del centre

  Indiqueu el mitjà pel que desitja tenir constància de la presentació de la seva queixa o suggeriment.


  Rebut el suggeriment o queixa, la unitat responsable de la seva contestació informarà l'interessat de les actuacions realitzades i de les mesures adoptades en un plaç de 20 dies hàbils.

  Les queixes formulades no tindran, en cap cas, la califació de recurs administratiu.

Informació bàsica de Protecció de Dades

Responsable: Col·legi Oficial de Metges de les Illes Balears. Pot contactar amb el Delegat de Protecció de Dades del COMIB a dpd@comib.com.

Finalitat: Atenció a la seva queixa o suggeriment, ordenació i control de la professió, gestió interna del Col·legi i de la seva qualitat.

Drets: :Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets com s'explica en la Informació addicional.

Informació addicional: Pot consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la política de privacitat d'atenció als ciutadans i a la política de privacitat de la web, ambdues publicades a https://www.comib.com/ca/portal-de-la-privacitat-del-comib/