Sol·licitar alta col·legial

 • Sol·licitud de col·legiació
 • Dades del col·legiat o col·legiada
   
   
   
   
   
   
   

  Si la seva província de naixement es fora d'Espanya, seleccioni "estranger".

   
  Titulacions
   
   

  Si la seva universitat no apareix al llistat, seleccioni el païs

   
  Especialitats

  Aportar l'anvers i el revers de la titulació, en cas de formació MIR l'adjudicació de plaça/certificat fi de formació MIR. (Nota: es presentaran documents originals i fotocòpia per a la compulsa). Més informació: https://www.comib.com/que-desea-hacer/colegiarme/ col·legiar-requisits/

  Ocupació de la col·legiada o col·legiat
   
   
   
  Número de compte bancari
   
  Domicili particular
   
   
   
   
  Domicili professional (consulta privada)
  Centre de treball
   
   
  Correspondència col·legial i comunicacions

  Protecció social

  https://www.fpsomc.es/colabora/hazte-socio-protector (Per a les primeres col·legiacions, la quota és gratuïta durant els dos primers anys d'exercici)

  Adjuntar la documentació (Format PDF o imatge)

Informació bàsica de Protecció de Dades

Responsable: Col·legi Oficial de Metges de les Illes Balears. Pot contactar amb el Delegat de Protecció de Dades del COMIB a dpd@comib.com.

Finalitat: Tramitació de la seva sol·licitut, ordenació i control de la professió, gestió interna del Col·legi i remissió de comunicacions comercials.

Drets: :Té dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets com s'explica en la Informació addicional.

Informació addicional: Pot consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades a la política de privacitat per a col·legiats i a la política de privacitat de la web, ambdues publicades a https://www.comib.com/ca/portal-de-la-privacitat-del-comib/